Seberus Chicken & Potato Hondenvoer

Seberus Chicken & Potato is een natuurlijk, smakelijk hondenvoer met kip en aardappel en is geschikt voor iedere volwassen hond. Het smakelijke voer is rijk aan eiwitten uit kip en haalt zijn koolhydraten uit aardappel. Alle voedingen van Seberus zijn graanvrij en hierdoor zeer geschikt voor de voedselgevoelige hond.

Dankzij de hoge verteerbaarheid en de toevoeging van L-carnitine heeft Seberus Chicken & Potato hondenvoer een goede invloed op de vertering van vetten. De aanwezige vitaminen en mineralen versterken het immuunsysteem en de gezonde vetten ondersteunen de darmflora. Bovendien zorgt het voer voor een uitstekende verzorging van de huid en vacht. En dat alles in een natuurlijke voeding, dat vrij is van onnodige toevoegingen. Kortom, een complete en gebalanceerde voeding voor iedere volwassen hond.

Ingrediënten

Gedroogde kip (35%), dierlijke eiwitten als percentage van totaal: 70%, gedroogde aardappel, gedroogd aardappelzetmeel, erwten, biergist, gedroogde bietenpulp, gevogeltevet, lijnzaad

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (28%), ruw vet (10%), ruwe celstof (4%), ruwe as (8%), calcium (1,4%), fosfor (0,8%), energiewaarde (3290 kcal/kg)

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A, vitamine D3, vitamine E, koper sulfaat pentahydraat, zinksulfaat-monohydraat, ijzersulfaat-monohydraat, mangaan, jodium

Geschikt voor elke volwassen hond

Een gebalanceerde voeding zonder onnodige toevoegingen en gebaseerd op de natuur van uw hond

Sluit Menu